З 24 претендентів комісія з визначення стипендіатів міського голови обрала 10. На стипендію міського голови претендували учні, які активно приймають участь в різноманітних конкурсах, олімпіадах та спортивних змаганнях. Більшість з них – це обдарована молодь Трускавця – переможці міських, обласних та міжнародних змагань з тих чи інших дисциплін. Своїх вихованців, окрім шкіл, представили Трускавецька Школа Мистецтв, ДЮСК “Спортовець”, ФСТ “Спартак”. 
До складу комісії увійшли директори шкіл, керівники освітніх установ, представники відділу молоді та спорту Трускавецької міської ради, очолив комісію Олександр Ткаченко – заступник міського голови. 
Цьогорічними стипендіатами міського голови стали: Микитин Яна, Регуш Назар, Цюпер Софія, Пономаренко Світлана, Родіонова Евеліна, Хоминець Олександра, Саламага Діана, Кравців Вікторія, Манюк Олена, Кліщ Наталія. Вітаємо юних ерудитів, спортсменів, митців з нагородами. Міський голова Андрій Кульчинський урочисто вручить грамоти та відзначить стипендіатів 9 березня БК “Шевченка”. Запрошуємо трускавчан підтримати обдаровану молодь нашого міста.
Зазначимо, що на комісії також розглянули пропозицію, щодо участі у відборі стипендіатів – учнів, які не проживають у Трускавці. Як зазначили члени комісії ці діти не менш активно та успішно беруть участь в олімпіадах та змаганнях де гідно представляють наше місто. Пропозицію сприйняли позитивно. Як зазначив Олександр Ткаченко – це питання напрочуд актуальне, оскільки невдовзі відбудеться об’єднання громад. Відтак згодом можна буде говорити про збільшення переліку претендентів та внесення відповідних змін до положення про надання стипендій міського голови.

Залишити відповідь