В рамках благодійного проекту Всеукраїнського фестивалю української естрадної пісні «Мамина Весна» у Трускавці відбулась зустріч з матерями військових. Жінок з різних областей України запросили в Трускавець до участі в першій частині – семінарі психологічному тренінзі «Українські матері за мир».

 Як розповів засновник проекту «Мамина Весна» голова Громадського об’єднання «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» Олександр Іськов фестиваль естрадної пісні для матерів військових був створений невдовзі по тому як розпочалась війна. «Сьогодні ми тут, щоб з різних сторін підтримати українських матерів, ми вдячні, що на наш заклик відгукнулись керівники Трускавця і погодились фінансувати проведення фестивалю у місті», зазначив Олександр Іськов.

 Привітала гостей з прийдешнім святом Днем матері Наталя Пономаренко, секретар міської ради Трускавця. « Ми пишаємось, що 5 ювілейний фестиваль естрадної пісні «Мамина Весна» відбувається у нас у Трускавці. Ми також, в рамках маминої весни зсадили сад в минулому році і вже завтра продовжитимемо висаджувати дерева. Я бажаю усім накращих емоцій та відчуттів впродовж всього фестивалю», – наголосила Наталія Пномаренко.

 Нагадаємо, що Всеукраїнський фестиваль української естрадної пісні «Мамина Весна» стартував святковим концертом 10 травня в Народному Домі. В суботу о 10:30 висаджуватимуть дерева в Курортному Парку. А в неділю, 12 травня запрошуємо на завершальний концерт о 15:00 в Народному Домі.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту