Оголошення про проведення громадських слухань містобудівної документації «Внесення змін в Детальний план території під розміщення підприємства по виробництву харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем» в селі Модричі» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку

Трускавецька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту внесення змін до детального плану території «Внесення змін в детальний план території під розміщення підприємства по виробництву харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем» в селі Модричі» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З 23 травня 2022 року по 23 червня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – Рішення Трускавецької міської ради №2379 від 04 квітня 2022 р. Замовником детального плану території є: Трускавецька міська рада. Розробником проекту є: ФОП М. Лопушанський.

Мета і завдання містобудівної документації: внесення змін в детальний план території для виділення двох ділянок (технологічних майданчиків) площею 0,25 га кожна, що вилучаються з лісового фонду,для розміщення свердловин, супутніх будівель та споруд необхідних для видобування соляного розсолу. Площа розроблення ДПТ складає15 га, і також включає три існуючі ділянки проектованого виробничого комплексу, з яких, на ділянці площею 2,6 га передбачається розміщення будівель і споруд головного виробничого майданчика, а на решті розміщення супутніх будівель і споруд пов’язаних з зберіганням та очищенням соляного розсолу.

Із проєктами містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на сайті Трускавецької міської ради та у приміщенні відділу містобудування та архітектури, що знаходиться за адресою: 82200, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 2 з 23 травня 2022 року по 23 червня 2022 року у пн-пт з 10-00 по 16-00. Відповідальною посадовою особою за організацію розгляду зауважень та пропозицій є начальник відділу містобудування та архітектури Трускавецької міської ради З.В. Кушнір, ел. пошта: umatz@ukr.net.

Громадські слухання стратегічної екологічної оцінки та детального плану території відбудуться 17 червня 2022 року о 14.00 год. в залі засідань Трускавецької міської ради, вул. Бориславська 2.

Зауваження та пропозиції громадськості до вказаних проєктів подаються у письмовій формі до 23 червня 2022 року включно до відділу містобудування та архітектури Трускавецької міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Додатки:

Креслення

Записка Детальний план території

Звіт СЕО Модричі

НГВУ охоронні зони

Завдання на розроблення проєкту

Лист-відповідь від водних ресурсів

Оголошення про визначення обсягів по СЕО

Рішення ТМР про коригування ДПТ