Сьогодні об’єднання «Волонтерим разом» провело у Трускавці акцію на підтримку військовополонених українців, зокрема полонених Маріупольського гарнізону, та на підтримку всіх полонених і зниклих безвісти, Назва акції промовиста «Не мовчи! Полон вбиває!»

На жаль, сьогодні сотні, а можливо й тисячі наших воїнів та цивільних знаходяться у полоні ворога в жахливих умовах. Їх повертають знесиленими, хворими, але не зломленими. Ми пам’ятаємо про кожного та кожну! Тож акції на їхню підтримку ширяться та проходять містами України, в тому числі і сьогоднішня акція в Трускавці.

На центральну площу Незалежності в місті-курорті вийшли волонтери, родичі полонених та зниклих безвісти, представники волонтерських організацій та просто небайдужі трускавчани. Присутні тримали в руках звернення до міжнародних інституцій з проханням допомогти в пошуках інформації про всіх полонених та зниклих безвісти. 

Учасники акції переконані, що потрібно об’єднати зусилля суспільства, влади та міжнародної спільноти для звільнення з російських тюрем військових та цивільних громадян України. 

Перейти до вмісту