На дев’ять кілометрів розтягнулась похоронна процесія цієї неділі в селі Орів. На честь Героя, вздовж найдовшої вулиці України, виклали смерекові віночки зі свічками всередині. Попри сніг, вітер і мороз, люди на колінах востаннє зустріли свого сина-воїна Дениса. Попрощатись з Захисником вийшло все село, приїхали побратими, друзі, родичі з інших громад.

Віддати шану Українському Герою прибули представники Дрогобицької РВА, а саме Олег Пилипців, заступник начальника, а також міської ради Трускавця, зокрема Андрій Кульчинський, міський голова, Роман Коваль, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавця.

За цю криваву війну Орів втратив вже другого воїна. Денис Степанов був солдатом-гранатометником механізованого батальйону. Народився 18 квітня 1987 року в села Орів, тут вчився і жив. Він загинув під час ворожого обстрілу на північно-західних околицях села П’ятихатки Бериславського району Херсонської області виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною.

Вічна пам’ять і Слава воїну Денисові Степанову! Поділяємо біль від втрати з рідними, близькими й друзями Героя-Захисника.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту