У Трускавці за кошти Європейського Інвестиційного Банку (ЄІБ) в розмірі близько 13 млн грн. (13 264 065 грн.) при співфінансуванні місцевого бюджету в розмірі бл. 3 млн. грн. (3 165 042 грн.) утеплять дошкільну установу «Дзвіночок» на вулиці Стебницькій та відремонтують дах садочка.

Станеться це завдяки тому, що Трускавецька громада стала переможцем конкурсу проєктів, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок відповідної субвенції в рамках фінансової угоди «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», укладеною між державою Україна та Європейським Інвестиційним Банком з ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Як розповіла в.о. начальника відділу залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги управління розвитку громади Трускавецької міської ради Леся Соляк, проєкт «Реконструкція фасаду ДНЗ №7 “Дзвіночок” вул. Стебницька, 94, м.Трускавець, Львівської обл.» загальною вартістю 16 429 107 грн. підготували в рекордно стислі терміни, але це не завадило його тріумфові. Тож восени, а саме у вересні планується розпочати роботи з реконструкції д/у «Дзвіночок». Термін реалізації проєкту: 10 місяців.

А вже сьогодні, 12 липня, оглянути об’єкт прибули представники ООН: керівник проєкту Програми з відновлення та розбудови миру ПРООН (Програма розвитку Організації об’єднаних націй) Ігор Кістеньов-Кавказький та спеціаліст із закупівель та фінансів ПРООН Дмитро Орлов. Спільно з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським, начальником відділу освіти Орестом Лобиком та завідувачкою садочка Ольгою Горічко вони оцінили масштабність планованих робіт.

Перейти до вмісту