26 березня під головуванням міського голови Андрія Кульчинського відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Нагадаємо, що чергові засідання завжди відбуваються щомісячно, переважно в кінці місяця.

Найперше на виконкомі узагальнили підсумки роботи із зверненнями громадян за 2023 рік. В останні роки спостерігається тенденція зменшення звернень, що може свідчити про якісну роботу ОМС.

З технічних рішень:

– внесено зміни до складу комісій виконкому та до деяких його рішень,

– надано статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, 21 дитині з числа ВПО,

– надано дозвіл на влаштування заїзду та проведення благоустрою,та обслуговування прилеглої території до земельних ділянок на вул. Воробкевича,

– зараховано на квартирний облік чи знято з нього декількох громадян,

– затверджено акти на списання основних засобів на балансі КНП «Трускавецька міська лікарня» (стосується списаних бактерицидних та люмінісцентних ламп),

– призначено кількох помічників дієздатних осіб,

– затверджено План реагування на надзвичайні ситуації в Трускавецькій міській територіальній громаді,

– створено комісію щодо передачі пам’ятної стелли «Героям Небесної Сотні» у комунальну власність Трускавецької територіальної громади для можливості її обслуговування.

Також виконком надав дозвіл на послуги бездистанційного прокату електросамокатів у м.Трускавець – з метою мотивації використання екологічного виду транспорту та здорового способу життя. Цей дозвіл діє до кінця 2024 року.

Виконком відхилив два проєкти рішень щодо розробки детальних планів територій земельних ділянок (на вул. Воробкевича і вул. Стебницькій).

Було підтримано представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» для трускавчанки Марії Германчак, котра народила та виховала п’ятьох дітей.

Перейти до вмісту