100 ДНІВ роботи – рано для ПІДСУМКІВ, актуально розповісти про напрацювання

Відбулась прес-конференція міського голови Андрія Кульчинського. Тема – 100 днів роботи міського голови. Формат прес-конференції міський голова обрав не випадково. Очевидно, такий спосіб спілкування є особливо ефективним. Оскільки, журналісти – це ті, хто зазвичай є посередниками між владою та громадою, вони доносять думки та розповідають про роботу влади.

Журналісти – це саме ті люди, які добре знають настрої громади, ставлять актуальні запитання та такі, що найбільше цікавлять мешканців.


На прес-конференцію були запрошені журналісти з цілого регіону: «Твоє радіо», «Трускавець онлайн», «Майдан», «Джерела Трускавця», «Високий замок», «Трибуна виборця», «ZIK», «ТІТ», «Медіа Дрогобиччина», «Трускавець сьогодні», «Франкова криниця Підгір’я», Трускавецьке міське радіо, «Трускавецькурорт».

Міський голова, Андрій Кульчинський описав свою роботу і роботу своєїкоманди за перші 100 днів. «Це початок, але це і чітке розуміння напрямків руху в розвитку міста. Наша мета – відновлення слави курорту, формування комфортного середовища в місті і формування почуття спільної відповідальності за долю Трускавця. Ми зробимо так, щоб кожен трускавчанин зміг гордитися своїм містом в будь-якому куточку України і Європи. Місто потребує розвитку – і ми це вже почали робити», – розпочав Андрій Кульчинський.
Кожен із журналістів мав змогу задати свої запитання. Журналістів цікавили питання: забудови багатоповерхівок, ремонту доріг, долю будинку санепідем станції та колишньої дитячої лікарні, про запровадження електронних петицій, перспектив розвитку міста та ін..

Чіткою була позиція міського голови стосовно СЕС, уже сьогодні відправлено заяву на орендаря до прокуратури, планується розірвання договору оренди.
Також Андрій Кульчинський звернувся до журналістів із закликом не поширювати неперевіреної негативної інформації, що впливає на імідж міста. 
«Питанням, що стосуються господарки міста, ви можете задавати мені напряму. Що стосується критики – я не проти, критикуйте конструктивно, але мене чи мою роботу. Я не бачу потреби виносити внутрішні питання на загал, оскільки це привабливості місту та регіону не додає», – наголосив Андрій Кульчинський.

Модерував прес-конференцію Святослав Грабовський.
У підсумку міський голова зазначив те, що прес-конференції будуть відбуватися частіше, також Трускавецька міська рада проводитиме щотижневі бліц прес-конференції з керівниками підрозділів та заступниками міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *