17 – 18 листопада 2018 р. у м. Трускавець, в ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», проводився Всеукраїнський вікенд-турнір з тенісу «НАФТУСЯ» серед дівчат до 16 років. У змаганнях взяли участь 12 кращих тенісистів України ( Львів, Київ, Мукачево, Івано-Франківськ та Трускавець) за Всеукраїнським рейтингом Федерації тенісу України.

 Перемогу у турнірі виборола вихованка відділення тенісу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Карпяк Вікторія ( тренер ДЮСК – Ігор Микитин ). Друге місце у Чад Каріни ( м. Львів ), третє місце у активі Маслей Маріани ( м. Мукачево).

 17 листопада 2018 року у м. Комарно ( Львівська обл.)відбувся обласний турнір з вільної боротьбисеред юнаків та дівчат 8-11 років.У змаганнях взяли участь 150 юних борців з 11 команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів Львівщини.

 Трускавець представляли вихованці відділення боротьби дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ», троє з них вибороли призові місця – Трач Вікторія – І місце, Летуновська Даніела – ІІ місце та Дзюбайло Андріана – ІІІ місце ( тренер ДЮСК – Семен Гардій ).

 16-17 листопада 2018 року у м. Дрогобич проводився Чемпіонат Львівської області серед юнаківз плавання.

 У змаганнях взяли участь 140 плавців з 15 команд Львівщини. Серед Трускавецьких плавців найкращі результати показали вихованці відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Міцьо Наталя – ІІ та ІІІ місце в особистому заліку на дистанціях 400 м комплекс і 200 м батерфляй та Пахолок Олена – ІІІ місце 100 м на спині. У естафетному плаванні 4 х 100 м вільним стилем та у комбінованій естафеті трускавчанки двічі вибороли ІІІ місця. Підготували призерів Чемпіонату Львівщини з плавання тренери ДЮСК – Андрій Жгута та Богдан Смеречинський.

 15-17 листопада 2018 р. у м. Стрий, вихованки відділення волейболу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»        брали участь в обласних змаганнях з волейболу серед дівчат молодшої вікової групи (11-12 років ) ДЮСШ Львівщини ( тренер ДЮСК – Наталя Чижик). Виборовши перемогу у своїх ровесниць з Дрогобича і Жидачева та поступившись командам з Пустомит і Мостиська трускавчани посіли 5 місце з 8 команд-учасниць. Переможцями обласних змагань з волейболу серед дівчат 11-12 років стала команда з Нового Роздолу, друге місце у волейболісток зіСтрия, третє у командиМостиська. Четверте місце у турнірній таблиці в Пустомит. 6 – 8 місця посіли команди з Жидачева, Старого Самбору та Дрогобича.

 Анонс :

 

22 – 24 листопада 2018 р. у м. Івано- Франківськкоманда Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» представлятиме Львівщинуу Чемпіонаті України з морських багатоборств (юнаки та дівчата старшої вікової групи)

 

Перейти до вмісту