Про можливості промоції та розширення експортних можливостей підприємств Трускавця говорили на зустрічі з представниками Департаменту економічної політики ОДА.

 Каліш Христина, начальник відділу розвитку торгівлі й підприємництва ОДА розповіла про Торговельні місії 2018 року та місії на 2019 рік, які запланували в держадміністрації Львівщини.

 За її словами, це поїздки на торговельно-промислові виставки в різні країни, з презентаціями продукції чи послуг підприємств регіону. У березні запланована поїздка на промислову виставку в Ізраїль. У квітні – Грузія – галузь будівництва. Наступні прогнозовані поїздки будуть до Італії, Чехії, Франціі, ОАЕ. Перелік країн коригується від бажання українських експортерів, власне, того де б вони хотіли презентувати свої товари.

 Для підприємств розробляють індивідуальний підхід та допмагають з промоійним супроводом, якщо ті  долучились до співпраці з ОДА.

 «Робота приносить результат, завдячуючи співпраці, зараз, маємо підприємства, які вже почали перший експорт в ті країни куди вони попередньо їздили на виставки», – зазначила Христина Каліш.

 Зазначимо, що у Трускавці працює 7 фірм експортерів, деякі з них зацікавлені в допомозі при укладанні договорів, що стосуються експорту продукції.

 Також, на зустрічі презентували Службу інвестора, яка допомагає в частині земельних, будівельних питань, щодо отримання дозволів та для тіснішої комунікації підприємств зі службами. #InvestInLvivRegion.

 За детальною інформацією можна вернутись за номером (0322) 2999279

Перейти до вмісту