Трускавчани взяли участь в Обласних змаганнях серед учнів ДЮСШ Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України з плавання, юнаки 16 р. дівчата 15 р. і молодші.

 Також у змаганнях взяли участь команди зі Львова, Червонограда, Дрогобича, Стрия та Сокаля.

 Серед Трускавецьких плавців найкращі результати в особистому заліку показали вихованці відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Манюк Олена – І місце на дистанції 100 м на спині, Креденсир Святослав – ІІ місце 100 м на спині, Вітебський Артур – ІІ місце 100 м батерфляй, Кулинич Микола – ІІІ місце 100 м на спині та ІІІ місце 200 м комплекс, Пахолок Олена – ІІІ місце 100 м на спині, Фендик Володимир– ІІІ місце 100 м батерфляй.

 У естафетному плаванні – комбінованій естафеті 4 х 50 м вихованці Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» вибороли ІІ місце серед юнаків та ІІІ місце серед дівчат. Підготували призерів Чемпіонату Львівщини з плавання тренери ДЮСК – Андрій Жгута та Богдан Смеречинський.

 У загальнокомандному підсумку обласних змагань з плавання найбільше очок та І місце у плавців зі Львова ( ДЮСШ №9 ), ІІ місце у команди з Червонограду ( ДЮСШ – 2 ), ІІІ місце у команди Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

Перейти до вмісту