Розглянувши звернення ТОВ «Трускавецький водоканал» щодо погодження скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, на засіданні виконавчого комітету Трускавецької міської ради затверджено тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для ТОВ «Трускавецький водоканал» у розмірі 28,71 грн. за 1 куб м з ПДВ : централізоване водопостачання – 23,24 грн. за 1 куб м з ПДВ, централізоване водовідведення –   5,47 грн. за 1куб м з ПДВ .

 Підняття тарифу в Трускавці було прогнозоване одразу після підняття ціни на покупну воду в КП «Дрогобичводоканал» на 55 копійок. Також на тариф вплинуло підвищення ціни на електроенергію.

Всередині підприємства, поки що, акумулювати кошти складно. Як зазначив Віктор Марченко, директор ТОВ «Трускавецький водоканал» на підприємстві продовжують виплачувати борг за покупну воду КП «Дрогобичводоканал», тому сьогодні важко говорити про чергову оптимізацію витрат. 

 Слід зазначити, що цими днями у Трускавецькій міській раді продовжується робота по проекту заміни фільтрувальної системи та труб від резервного водосховища Трускавця до насосної станції в рамках німецької грантової програми NAKOPA. Грантова програма NAKOPA фінансується з коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. Проект у Трускавці реалізовується у співвідношенні 90 – фонд / 10 – міський бюджет й триватиме рік. 

Перейти до вмісту