З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту та в рамках Олімпійського тижня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту було організовано та проведено ряд спортивних заходів, які відбулись 13-14 вересня 2019 року в м. Трускавець.

 13 вересня на спортивному майданчику в міському парку відбувались турнір з баскетболу 3х3 серед учнів 8-9, 10-11-х класів та турнір з волейболу серед учнів 4-5, 6-7-х класів навчальних закладів міста. Привітав усіх учасників змагань начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Коваль Роман та побажав усім хорошого настрою, енергії, наснаги та перемоги. В 17.00 на спортивному майданчику НВК «СЗШ №2-гімназія» було проведено змагання з футболу серед учнів 6-8 класів СЗШ м. Трускавця.

 Безпосереднє проведення змагань здійснювала суддівської колегія ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ». Головний суддя змагань – Ігор Гургула.

 «Переможців нагороджено спортивними медалями та грамотами Трускавецької міської ради. Також за   досягнуті успіхи у навчанні і вихованні дітей, ініціативну творчу діяльність та сумлінне виконання професійних обов’язків грамотами Трускавецької міської ради були нагороджені тренери та керівники гуртків ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», а також вчителі фізичної культури ЗСШ», – розповів Роман Коваль, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Трускавця.

 В суботу 14 вересня в міському парку відбулись змагання зі скандинавської ходьби. У змаганнях брали участь 5-ть вікових категорій, на дистанціях 1 і 3 км. 37 учасників з міст: Трускавець, Стебник, Дрогобич, Львів, Новий Розділ, Івано-Франківськ. Особливо слід відзначити учасників з смт. Вигода Івано-Франківської області – учні Вигодської школи-інтернату для дітей з вадами зору, які показали хороші результати з числа переможців змагань. Всі учасники отримали грамоти за участь у змаганнях, а призери отримали дипломи і медалі від Трускавецької міської ради.

 Висловлюємо подяку керівництву гірськолижного комплексу «Буковиця» за підтримку у спортивних заходах.

 Пишаємось спортивними досягненнями трускавчан та вдячні всім спортсменам, які взяли участь в змаганнях та долучились до свята спорту, сили, здоров’я та краси в м. Трускавець.

 Також з радістю запрошуємо на завершальний етап відзначення Дня фізичної культури і спорту та Олімпійського тижня на Олімпійський урок 20 вересня о 14:00 на Майдані Незалежності.

Перейти до вмісту