UITM – весь світ – одна виставка про подорожі та туризм. Цього року Трускавець взяв участь у виставці спільно з Мінекономрозвитку України. Також, разом з національним стендом свої міста презентували Луцьк, Херсон, Львів, Харків, Одеса, Миколаїв, Тернопіль, Житомирщина.

 «В UITM щороку беруть участь 40 країн світу. 98 відсотків учасників вважають виставку важливою подією для розвитку їх бізнесу. Сюди їдуть з цілого світу, а Трускавець щороку займає найкращі позиції, щоб знайти нових клієнтів, підвищити рівень пізнаваності курорту, презентувати нові послуги чи продукти, які маємо», – розповідає Любов Герльовська, головний спеціаліст Управління розвитку міста Трускавецької міської ради.

 Слід зазначити, що Трускавець активний учасник більшості Міжнародних та закордонних туристичних виставок. Для міста-курорту це чудовий майданчик для залучення більшої кількості туристів та інвесторів. В рамках таких виставок, як UITM можна оцінити туристичний ринок, досягти домовленостей та підписати угоди співпраці

Перейти до вмісту