У Трускавці кипить робота з благоустрою та реконструкції. Однією з локацій, де триває замощення бруківкою внутрішньоквартальних проїздів, є житловий масив вулиці Сагайдачного. Ця одна з найстаріших дільниць Трускавця стає щораз привабливішою, а новенька зручна бруківка значно облагороджує зовнішній вигляд мікрорайону.

 Вже зроблено великий обсяг робіт – у дворах будинків № 21, 22, 24, 26, 28. По інших внутрішньобудинкових проїздах процес замощення бруківкою триває. Також проходять роботи із замощення бруківки за адресою Сагайдачного, 16 та 18.

 Як повідомив 7 жовтня на щотижневій оперативній нараді начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради Сергій Максимич, угоду на замощення бруківкою території біля будинку №19 на вул. Сагайдачного укладено минулого тижня, роботи вже розпочато.

 Проводяться й інші роботи, зокрема з капітального ремонту мереж водопостачання на Івасюка, 3 та 13, Сагайдачного, 20, реконструкція мереж побутової каналізації на Дрогобицькій, 12, реконструкція курортного парку, зазначив Сергій Максимич.

Перейти до вмісту