Білоруські журналісти розкажуть про Трускавець в національних новинах та блогах

Трускавець відвідали представники національних медіа Білорусі. Організатор приїзду – найбільший туроператор Білорусі “Центр курорт”, який є надійним партнером Трускавця. Елена Новіченко – заступник начальника відділу формування санаторно-курортного продукту туроператора “Центр курорт” розповіла, що турагенство, яке вона пердставляє тісно співпрацює з багатьма готелями та санаторіями Трускавця, активно рекламує та продає тури в Трускавець.

Окрім туристично-лікувальних пропозицій гостей цікавили питання активного відпочинку та безпеки. Та дуже швидко, знайомлячись з містом і його мешканцями, сусіди з Білорусі переконались, що є близькими за духом та життєвими цінностями народами з українцями, які завжди дуже дружньо ставляться до білорусів. Як зазначив Олександр Боднар – директор Інформаціно-туристичного центру, – впродовж 2016 року від іноземних туристів, зокрема білорусів не було жодної скарги на ті чи інші об’єкти туристичної інфраструктури Трускавця. Приємно здивувало журналістів те, що біля Трускавця розвивається гірськолижний комплекс “Буковиця”, що дуже актуально для зимового відпочинку.

В ході зустрічі з керівництвом міста гостям розповіли про позитивні інфраструктурні перетворення в Трускавці. Олексій Балицький, заступник міського голови відмітив, що в області на наступний рік закладено рекордну суму на реконструкцію доріг – 4 млд грн (2016 – 2 млд грн), що дозволить зробити доїзд до Трускавця комфортнішим.

Відтак, головне завдання приїзду білоруських медійників, – отримати якомога більше матеріалів про місто-курорт Трускавець, – виконане, завдяки допомозі працівників Трускавецького інформаційно-курортного центру. «Важливим є те, що до промоції Трускавця долучаються туроператори з-за кордону. А, власне, інфотури длопомагають рекламувати курорт Трускавець як цікавий туристичний напрямок для іноземних туристів», – зазначив Олександр Боднар – директор ТІКЦ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *