Дрогобицьке управління ГУ ДПС у Львівській пропонує платникам податків скористатись сервісом «Електронний кабінет» для подання звітності, зокрема Декларації про майновий стан і доходи.

 У рамках кампанії декларування доходів громадян в Електронному кабінеті створені сервіси, які дають можливість самостійно сформувати та надіслати до органів ДПС Декларацію про майновий стан і доходи та отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. Для подання податкових декларацій в електронній формі у режимі реального часу (on-line) та використання сервісу автоматичного заповнення на основі даних ДПС необхідно:

– отримати електронний цифровий підпис, який видається Акредитованим центром сертифікації ключів (АЦСК) Інформаційно-довідкового департаменту ДПС та іншими АЦСК, з переліком яких можна ознайомитися у відкритій частині «Електронного кабінету»;

– авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа;

– отримати відомості про отримані доходи з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків;

– після отримання відповіді від ДПС у розділі «вхідні/вихідні документи», перейти до заповнення на основі даних ДПС у режимі «Декларація про майновий стан і доходи».

Скориставшись цим сервісом, громадяни також можуть подати Декларацію та             отримати податкову знижку, не відвідуючи податкову.

Скориставшись Електронним кабінетом платник має чималу кількість переваг:

– працює за допомогою персональних комп’ютерів та старт-пристроїв;

– вхід до особистого кабінету за наявності електронного цифрового підпису будь-якого АЦСК;

– працює безкоштовно;

– працює цілодобово;

– отримує інформацію в режимі он-лайн;

– економить час;

– працює без встановлення програмного забезпечення;

– доступ до відкритої інформації без ЕЦП.

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді за допомогою електронного сервісу ДПС: „Електронний кабінет”   http://tax.gov.ua/others/deklaruvannya-gromadyan

Залишити відповідь

Перейти до вмісту