З території проведення АТО повернулися рятівники Трускавецького міського відділу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуації України у Львівській області. Хлопці провели на Сході 67 днів.

Незважаючи на напружену ситуацію на східних рубежах, всі працівники частини повернулись додому живими та неушкодженими.

Після зустрічі з рідними та короткого відпочинку вони з’явились у міський відділ, де їх зустрічали  колеги та міський голова.

Нагадаємо, це вже друга ротація трускавецьких рятівників. Станом на сьогодні МНСники створили громадську організацію учасників бойових дій АТО працівників служби цивільного захисту міста Трускавця. Від імені громадської організації підполковник служби цивільного захисту населення Володимир Гординський, та старші прапорщики Олег Райс, Іван Горячко та Михайло Савчин отримали відзнаку «За службу Україні».

«Ви гідно виконали свій обов’язок перед містом та Батьківщиною, зразково захищаючи нас тут, в місті і мирне небо над всією Україною. Ви люди, які  захищають суверенітет територіальної цілісності України, і, дякувати Богу, що всі повернулись живими та неушкодженими. Вам та вашим сім’ям здоров’я, достатку та довголіття», – привітав трускавчан із поверненням Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту