До уваги одержувачів житлових субсидій, які зекономили за опалювальний період 2017-2018рр. субсидію на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», отримувачі житлових субсидій, які не використали повний обсяг житлової субсидії, що надавалася по послузі газопостачання та електропостачання для потреб опалення на опалювальний період 2017-2018рр., можуть отримати грошову компенсацію.

 Для проведення монетизації субсидій організації – надавачі послуг газопостачання та електропостачання для опалення надали управлінню праці та соціального захисту населення списки осіб, в яких зазначені суми невикористаної субсидії.

 До 1 вересня кожен користувач субсидії, що включений до зазначених списків повинен подати заяву до управління праці та соціального захисту населення, в якій вказати на який особовий рахунок у банківській установі перерахувати частину суми невикористаної субсидії.

 Розмір коштів для осіб, які використовували для опалення природній газ становитиме суму, що в еквіваленті не перевищуватиме вартості 100 куб. метрів природного газу (максимальний розмір 695,79 грн). Для осіб, які для обігріву помешкань використовували електричну енергію, виплачуватимуться кошти, що в еквіваленті не перевищуватиме вартості 150 кВт електричної енергії для опалення.(максимальна сума 135 грн)

 Частина невикористаної субсидії понад зазначені суми повертається надавачами послуг до бюджету.

 ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що перерахування коштів переплати по субсидіях на особовий рахунок одержувачів субсидії в банківську установу буде здійснюватись управлінням праці та соціального захисту населення  лише на підставі особистої заяви одержувача, поданої в період з 01.07.2018  до 01.09.2018 р .

 Тому просимо всіх одержувачів субсидій, у яких була переплата по газу чи електриці для опалення станом на 01.05.2018р. звернутися в управління соціального захисту для уточнення суми зекономленої субсидії, подати заяву для її виплати. В заяві необхідно вказати паспортні дані, ідентифікаційний код та банківські реквізити. Термін подання заяви – до 1 вересня 2018 року.

НАГОЛОШУЄМО! Що особам, які не подадуть заяви до 01.09.2018 року перерахування залишків субсидій не буде здійснюватись.

 Додаткову інформацію з питань отримання частини коштів невикористаної житлової субсидії внаслідок економного споживання послуги опалення можна отримати в громадській приймальні управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради або за телефоном гарячої лінії –«5-41-93».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *