Депутати прийняли програму святкування 190-річчя курорту, затвердивши фінансування 1 млн. 650 тисяч гривень З пограми святкування виключили виступ Пікардійської терції, залишили один день лазерного шоу, байкерське шоу під питанням і залишиться за умови спонсорських коштів. Не виділять кошти на придбання павільйону та металевих бар’єрів, які б мали залишитись в користуванні міста на роки. Також депутати не виділяють грошей на промоцію Трускавця.

На сесії, під час обговорення рішення про святкування 190 річчя курорту, Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця наголосив, що цьогоріч бюджет міста складає 250 мільйонів гривень. Як і в попередньому році, у місті планується багато позитивних змін, зокрема, вже затверджені програми фінансування ЖКГ із ремонту доріг, заміни вікон у під’їздах, капремонтів в будинках, благоустрій територій. Розуміючи, що 190 років курорту це знакова дата, місто готується в усіх напрямках, в той же час, дні з 18-20 червня мають стати кульмінаційними.

«Фінансування міста цього року дозволяє нам продовжувати революційні зміни у Трускавці. Бюджет Дня міста-курорту – це менше 1% від загального бюджету, а тому, маємо гарну нагоду провести свято курорту яскраво і без шкоди для інших сфер у які ми, також, інвестуватимемо», – наголосив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.  

Залишити відповідь

Перейти до вмісту