5 липня під головуванням Олександра Ткаченка відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня».

У відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. №1094, на виконання рішення Трускавецької міської ради № 2433 від 02.06.2022 року «Про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу охорони здоров`я» конкурс було оголошено 07.06.2022 р.

До участі в конкурсі зголосився лише один кандидат – Стасик Ігор Степанович.

На засіданні конкурсної комісії 29 червня кандидата було заслухано. Тоді Ігор Стасик ознайомив членів комісії з конкурсною пропозицією, котра містила проєкт плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три – п’ять років), зокрема     план реформування закладу, заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу тощо.

На засіданні конкурсної комісії 5 липня переможцем конкурсу одноголосно було визнано та визначено Стасика Ігора Степановича. Контракт з ним буде укладений в липні 2022 р. Вітаємо переможця конкурсу!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту