Керівництво міста відзначило талановиту учнівську молодь Трускавця

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят відбулась зустріч керівництва міста з учнівською молоддю, яка вже другий рік поспіль проходить в санаторно-готельному комплексі «Карпати». На свято була запрошена талановита молодь міста, яка на протязі року  відзначилась у навчанні, спортивних та мистецьких заходах. На захід завітали секретар  Трускавецької міської ради Наталія Пономаренко та керуюча справами виконкому Олена Петранич.

Секретар міської ради Наталія Пономаренко  побажала юним трускавчанам нових здобутків у навчанні, спорті та мистецтві, а також вручила грамоти за активну участь у громадському житті міста лідерам шкільного самоврядування, а саме : Стеців Софії, Кісак Галині, Мицак Ірині, Чаплі Степану, Панасевич Вероніці, Шпаруку Роману, Сторчоус  Марії, Пономаренко Світлані, Рентюку Сергію, Мицик Олександру.

Прикрасила святкову програму Оксана Чіпак, лауреат всеукраїнських пісенних фестивалів та конкурсів.  Циркова студія «Каскад» показала яскраві ілюзійні  номери, а її керівник Микола Добровольський провів майстер- клас для молоді.

Не обійшлось свято і без  новорічних героїв – Нового Року та Снігуроньки. У програмі було багато конкурсів та ігор, переможці яких отримували приємні подарунки від відділу у справах сімї, молоді та спорту. Протягом усього заходу  всі учасники могли поласувати солодощами та фруктами на святковому столі.

Завершилась зустріч святковою дискотекою.

Захід організований відділом у справах сім`ї, молоді та спорту, відділом освіти та Народним Домом.

Висловлюємо подяку керівництву готельно-курортного комплексу «Карпати» Також вдячні  ведучим заходу, працівникам Народного дому,  Людмилі Лесишак та Олегу  Чернявому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *