Цими вихідними на схилі гірськолижного комплексу «Буковиця» відбулись завершальні змагання з гірськолижного спорту сезону 2016 – 2017 Весняний Кубок серед любителів і ветеранів гірськолижного спорту різних вікових категорій. Наймолодшій учасниці на день стартів було 4 роки, а найстаршому учаснику – 71 рік!   

Урочиста церемонія нагородження переможців та закриття сезону проходило за участі голови правління ГО «Європейська інтеграція України» Іван Цегенько, який приймав участь в цьому заході як спортивний суддя, власника Буковиці Віталія Мицака, директора ТзОВ «Буковиця» Світлани Мицак та заступника міського голови Борислава Ігора Кобилецького.  Переможці і призери отримали кубки і медалі. Також були відзначені наймолодші учасник та учасниця Кубку та спортсмен з найшвидшим результатом змагань.

«Я дуже задоволений сьогоднішніми змаганнями і сезоном в цілому, – розповідає власник «Буковиці» Віталій Мицак. – Цієї зими наш гірськолижний комплекс зумів провести декілька спортивних заходів високого рівня. Приємно що зростає популярність «Буковиці», приємно що ми змогли цього сезону подарувати нашим гостям якісний сервіс і приємні враження».

 Право закрити гірськолижний сезон 2016 – 2017 на Буковиці надали ветерану гірськолижного спорту та найстаршому учаснику Весняного Кубка Івану Миколайовичу Мицаку.

«Для ГО «Європейська інтеграція України» гірськолижний комплекс «Буковиця» став в 2016 році стратегічним партнером, – розповідає голова правління ГО «ЄІУ» Іван Цегенько. – Спільно нам вдалося зробити дуже важливі кроки з популяризації цього комплексу, гірськолижного спорту в цілому та позиціонування Трускавця ще й як гірськолижного курорту».

Завершення одного сезону це завжди початок нового. До нього «Буковиця» починає підготовку вже зараз. Отож маємо сподівання, що наступна зима принесе сніг, нові грандіозні заходи та тільки  хороший відпочинок!

         

Залишити відповідь

Перейти до вмісту