У вівторок, 24 березня, під головуванням міського голови Трускавця Андрія Кульчинського відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Трускавецької міської ради. На ньому розглянули два питання – про визначення рівня надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок розповсюдження на території Львівської області COVID-19 та про звернення до Служби автомобільних доріг Львівщини і Кабінету Міністрів України у зв’язку з утворенням провалля.

 Оприлюднюємо протокол засідання комісії ТЕБіНС.

Протокол № 12 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 24 березня 2020 року

Засідання провів голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кульчинський Андрій Богданович

Присутні: Члени комісії (за окремим списком).

Порядок денний:

І. Про визначення рівня надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок розповсюдження на території Львівської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ІІ. Про звернення до Служби автомобільних доріг у Львівській області з проханням якомога швидшої підготовки ними документів та звернення до Кабінету Міністрів України про виділення коштів з державного резервного фонду України на винесення ділянки автодороги Т-14-02 Східниця-Пісочне за межі шахтного поля рудника № 2 у зв’язку з утворенням провалля в межах гірничого відводу рудника №2 Публічного акціонерного товариства “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал”

Слухали:

І. Про визначення рівня надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок розповсюдження на території Львівської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2.

Виступили:

Кульчинський А.Б. – голова міської комісії ТЕБ і НС, міський голова, який довів присутнім зміст рішення засідання обласної комісії ТЕБ і НС (протокол № 9 від 23.03.2020 р) щодо визначення рівня надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок розповсюдження на території Львівської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і з урахуванням рішення обласної комісії ТЕБ і НС від 23.03.2020 року № 9.

Комісія вирішила:

  1. Інформацію голови міської комісії ТЕБ і НС Кульчинського А.Б. взяти до відома.
  2. Зважаючи на характер розповсюдження територією області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, визначити епідемічну ситуацію, яка склалася станом на 23 березня 2020 року як надзвичайну ситуацію медико-біологічного характеру регіонального рівня.
  3. Взяти до відома та до керівництва в роботі експертний висновок, щодо визначення рівня надзвичайної ситуації, яка склалася на території області, згідно з додатком.
  4. Звернутися до міського голови, керівника міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту м.Трускавець Кульчинського А.Б. з пропозицією щодо переведення органів управління і сил цивільного захисту міста з 24 березня 2020 року до функціонування у режимі надзвичайної ситуації.
  5. Трускавецькому МВ Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській області (О. Закутний):

5.1. Залучити посилені патрулі для забезпечення карантинних заходів на території м.Трускавець.

Термін виконання: Постійно до стабілізації епідситуації або до особливого розпорядження.

  1. В.о. начальника відділу культури ТМР (Ю. Борик):

6.1. Організувати проведення роботи з керівниками релігійних організації міста щодо переведення служб, мес і богослужінь у максимально дистанційному варіанті.

Термін виконання до 25.03.2020 р.

  1. Керівнику сектору з питань цивільного захисту населення ТМР (І. Зомбік):

7.1. Забезпечити інформування населення про хід ліквідації надзвичайної ситуації на території м. Трускавець в засобах масової інформації, радіо, соціальних сторінках, Інтернеті.

Термін виконання: Постійно до стабілізації епідситуації або до особливого розпорядження

Слухали:

ІІ. Про звернення до Служби автомобільних доріг у Львівській області з проханням якомога швидшої підготовки ними документів та звернення до Кабінету Міністрів України про виділення коштів з державного резервного фонду України на винесення ділянки автодороги Т-14-02 Східниця-Пісочне за межі шахтного поля рудника № 2 у зв’язку з утворенням провалля в межах гірничого відводу рудника №2 Публічного акціонерного товариства “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал”

Виступили:

Балицький О.М. – перший заступник голови міської комісії ТЕБ і НС, щодо інформування ситуації у зв’язку з утворенням провалля в межах гірничого відводу рудника № 2 Публічного акціонерного товариства «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал»

Комісія вирішила:

  1. Інформацію першого заступника голови міської комісії ТЕБ і НС Балицького О.М. взяти до відома.
  2. Керівнику сектора з питань цивільного захисту ТМР (І. Зомбік):

2.1.Підготувати звернення до Служби автомобільних доріг у Львівській області з проханням якомога швидшої підготовки ними документів та звернення до Кабінету Міністрів України про виділення коштів з державного резервного фонду України на винесення ділянки автодороги Т-14-02 Східниця-Пісочне за межі шахтного поля рудника № 2.

Голосували: «за» – 15; «проти» – 0 ; «утримались» – 0 .

Голова міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (підпис) Кульчинський А.Б

Секретар комісії (підпис) Чапський В.Ч.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту