МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ВИТЯГ З НАКАЗУ

військового комісара

Дрогобицько-Бориславського об’єднаного

районного військового комісаріату

06 грудня 2017                                 м. Дрогобич                                            № 92

Про приписку громадян 2001 р.н. до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного  військового комісаріату

  1. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 2 січня 2018 року по 31 березня 2018 року оголошується приписка до призовної дільниці Дрогобицького району Львівської області громадян 2001 року народження.
  2. Явці на приписку підлягають всі громадяни 2001 року народження, які народились з 1 січня по 31 грудня 2001 р. включно, які постійно або тимчасово проживають на території Дрогобицького району, міст Дрогобича, Трускавця, Борислава, а також громадяни старшого призовного віку, які не  пройшли приписку раніше.
  3. Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Дрогобич, вул. Сагайдачного 63, в  точно визначений для них час, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих  повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою 24 січня 2018 р. маючи  при собі документи, які засвідчують особу. Громадяни України 2001 р.н., які перебувають на території Дрогобицького району та міст Дрогобича, Трускавця, Борислава та зареєстровані на території інших районів зобов’язані прибути у військові комісаріати відповідних районів, де вони зареєстровані, до 01 лютого 2018 р.
  4. На підставі Закону України  “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для  приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки,і забезпечити їх своєчасну явку до  районного військового комісаріату.

Військовий комісар Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату полковник  В.Є. ПОПОВ

Згідно з оригіналом: Начальник відділення офіцерів запасу і кадрів майор І.В. ГЛАВАЦЬКИЙ

Залишити відповідь

Перейти до вмісту