Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради повідомляє, що у березневому бюлетені Трускавецької міської ради «Голос ради», а також на офіційному веб – сайті Трускавецької міської ради буде опубліковано проект регуляторного акту «Про внесення змін до Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Трускавця, затверджене рішенням Трускавецької міської ради від 26 липня 2011 року №176» , з аналізом регуляторного впливу даного проекту рішення.
Всі зауваження та пропозиції надсилати на розгляд в Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради за адресою: м. Трускавець вул. Бориславська, 1 (третій поверх кабінет №27). тел. 5-40-05, 5-47-39.
Розгляд зауважень та пропозицій буде проведено в місячний термін з дати опублікування проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту