Сьогодні, Андрій Кульчинський, міський голова Трускавця з робочим візитом  в місті Сянок, Польща. В рамках підписаної напередодні угоди про співпрацю відбулась зустріч з стратегічними партнерами: керівниками міст Риманув, Сянок та Старосамбірського району.

«Для успіху справи ми погодили чіткий  графік роботи та подальших нарад ще будучи у Трускавці під час підписання угоди про співпрацю наших міст. На зустрічі в Сяноку ми визначили приорітети в майбутньому конкурсі по транскордонний співпраці», розповів Андрій Кульчинський. 

Нагадаємо, що 4 травня у Трускавці була підписана чотиристороння Угода про співробітництво. За участі Гміни Риманув, – Бургомістр Войцех Фарбанєц, Повіт Сяноцький – Віце-староста Вацлав Кравчик, Місто Трускавець – міський голова Андрій Кульчинський, Старосамбірський район – голова районної Ради Тетяна Терлецька. Сторони зобов’язались налагодити та розвивати взаємні контакти у різноманітних сферах: культури, спорту, туризму, охорони здоров’я, освіти, екології, охорони середовища, історичної спадщини та інших.
 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту