В КП «Трускавецьтепло» завершили нанесення розмітки на проїжджих частинах міста. Розпочали бетонування підпірної стінки на вулиці Данилишиних,9. Підприємство готує мережі, та веде підготовчі роботи до опалювального сезону.

  • 16 травня у місті лунатимуть системи оповіщення, до якого будуть залучатись відповідні організації області: поліція, ДСНС, працівники Укртелекому. Як повідомили у відділі мобілізаційної роботи усі підрозділи повинні перебувати на телефонному зв’язку. Тривають заходи щодо весняного призову.
  • У ТОВ «Комфорт Сервіс» працювали за викликами аварійної служби. Було відреаговано на 17 викликів стосовно сантехніки, 20 – електрики, 22 стосувались ліфтів. Працівники викосили траву біля восьми будинків: Мазепи,34; Івасюка, 9,13,15; Сагайдачного, 3,16,18.
  • Міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді проводить акцію «Протидія булінгу». Служба працювала з підлітками в школах, розповіли про те як не стати жертвою булінгу, чи насильства з боку однолітків та куди звертатись по допомогу, роздали інформаційні буклети. Також працівники служби провели майстер-клас з живопису для дітей внутрішньо-переміщених осіб. Для дітей учасників АТО організували перегляд вистави «У пошуках скарбів» в Дрогобицькому театрі. Цього тижня, з нагоди Дня сім’ї, родини учасників АТО запрошують на перегляд вистави в Дельфінарії «ОСКАР». Крім цього, в рамках акції «Чистий дім», родинам трускавчан, які опинились у складних життєвих умовах, та сім’ям загиблих учасників АТО будуть роздані набори побутової хімії.
  • Минулого тижня, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради відрядив Яну Микитин, на чемпіонат України з тенісу. Спортсменка зайняла 2 місце в змішаному розряді, та в одиночному – 4-те. А також, Богдана Біласа було відряджено на Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, де брали участь спортсмени з інших країн. У турнірі трускавчанин посів 6 місце. Крім того відділ долучався до організації турніту з бадмінтону на базі школи №1.
  • Працівники КП «Парк курортний» продовжують косити траву, цього тижня на вул.: Воробкевича Сагайдачного. Демонтували великодній кошик. Проводять поточне прибирання вулиць.
  • ТОВ «Трускавецький водоканал» проводить заміну водопроводу на вулиці Бориславській (співпраця з мешканцями вулиці в плані закупівлі матеріалів).
  • Управління ЖКГ проводить капітальний ремонт доріг на вул. Помірецькій, на вул. Крушельницької проходить реконструкція каналізаційних мереж. Завершені роботи по капремонту водо та каналізаційних труб на Сагайдачного, 24.
  • У Міській лікарні зафіксували один випадок кору. Також продовжується підписання декларацій з мешканцями, вже укладено 4000 договорів.

На понеділковій нараді Андрій Кульчинський звернув увагу на незадовільний стан щодо вуличної несанкціонованої торгівлі та паркування в неналежних місцях особливо в центральній частині міста. Помітним, для керівників, і для мешканців стало те, що існуюча охорона не справляється з наведенням порядку в парку та прилеглих пішохідних вулицях. Є потреба у більш рішучих кроках реформування міської охорони. З цього приводу у міській раді будуть проведені консультації з депутатами щодо визначення правового статусу охоронної структури та фінансування.

«Сьогодні розглядається можливість взяти за основу існуючу в Дрогобичі модель Муніципальної Варти». Зазначив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту