У Трускавці відбувся творчий вечір Василя Базіва – відомого письменника-прозаїка, романіста, який популяризує українську культуру за кордоном та читає свої книжки бійцям на передовій.

У життєвому багажі Василя Базіва ранг Надзвичайного і Повноважного Посла України, посада заступника голови Адміністрації Президента України; сьогодні письменник є кандидатом політичних наукпрофесором кафедри суспільно-політичних наук, глобалістики та соціальних комунікацій Інституту права та суспільних відносин Університету «Україна»,  президентом Українського центру геополітичних та національних стратегій, членом Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України. Прозаїк відомий далеко за межами України – його твори перекладені англійською та з успіхом продаються у США.

Презентував свою «книжкову родину» Василь Базів у центральній міській бібліотеці. Доробок   письменника складає більше десяти книг, з котрих три є художніми творами  написаними в період з 2011 по 2014 роки. Мова йде про епічний роман «Хрест», сатирично-політичний роман «Брати або Могила для «тушки» та роман-реквієм «Армагеддон на Майдані»

У романах автор торкається теми актуальних історичних подій минулого та сучасності, глибин людської натури та загадок всесвіту.

Наприкінці зустрічі письменник зачитав уривок із твору «Брати або Могила для «тушки». Також трускавчани мали можливість придбати книжки письменника.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту