З 13 по 15 травня 2016 року у м. Трускавці, в ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» проводилась першість області з волейболу серед команд дівчат 2002-2003 р.н. ДЮСШ Львівщини. Загальне  керівництво організацією змагань здійснювало Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН молодьспорту  України (начальник відділення  – Анатолій Ігнатович). 

Обслуговувала змагання суддівська бригада з числа тренерів ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  (головний суддя – Ігор Гургула).

Відкривали обласні змагання та вітали учасників змагань директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович та старший тренер жіночого волейболу Львівщини Сергій Краснопольський (м. Новий Розділ).

Всього у  змаганнях брали участь 122 юних спортсменок з 12 команд Львівщини. Проведено 30 ігор ( зустрічі з волейболу серед командами). Результати командної першості:

  1. ДЮСШ м. Новий Розділ
  2. ДЮСШ «Автомобіліст м. Львів
  3. ДЮСШ м. Дрогобич
  4. ДЮСШ  м. Червоноград
  5. ДЮСШ м. Стрий
  6. ДЮСШ «Пума» м. Львів
  7. ДЮСШ м. Жидачів
  8. ДЮСШ м. Мостиська
  9. ДЮСШ м. Самбір
  10. ДЮСШ м. Турка
  11. ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» м. Трускавець
  12. ДЮСШ Стрийського району.  

Двоє вихованців відділення волейболу Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – Бєлова Ірина та Деленько Ірина увійшли до числа кандидатів у збірну команду Львівщини та представлятимуть Трускавець на Всеукраїнських змаганнях з волейболу серед дівчат 2002 – 2003 р.н.( тренер ДЮСК – Олена Крамар ).

Залишити відповідь