Трускавецька молодь взяла участь у тренінгу «Ідея змінює країну»

Відділом молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту  організовано та проведено тренінг  «Ідея змінює країну» за участі шкільних парламентів, міського учнівського самоврядування та представників молодіжних громадських організацій: УМХ та Пласту. Загалом в заході прийняли участь близько 40 юних активних трускавчан.

Метою тренінгу було навчити молодь генерувати ідеї, а також проходити всі етапи від мрії до реалізації проекту. Тренер, Аня Лозова, неодноразово наголошувала на тому, що для втілення задуму в реальність треба обов’язково мати сильне бажання, а не матеріальні активи. А для залучення, саме, матеріальних активів і було створено «Форум ідей», який дає можливість усім молодим активістам подати свої ідеї, а потім отримати засоби на їх реалізацію. Тренінг відбувався в  інтерактивному форматі з елементами гри, а найактивніші учасники отримали подарунки.

Наприкінці тренінгу усі заповнили анкети, в яких поділились своїми ідеями.  За підсумками комісії будуть відібрані найкращі ідеї, а їхні автори зможуть взяти участь у Форумі ідей, який відбудеться у кінці травня у м. Львові.

Віримо у перемогу нашої молоді!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *