29 листопада 2016 року головний спеціаліст відділу «Трускавецьке бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерина Сех провела лекцію на тему «Основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» в Трускавецькому міському центрі зайнятості.

Під час лекції, Катерина Сех роз’яснила окремі положення Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», розповіла про останні зміни, які були внесені у цей Закон. В процесі проведення лекції повідомила про діяльність бюро правової допомоги, про основні послуги, які можна отримати у бюро, також зазначила, хто може скористатися послугами бюро. Захід організований за сприяння працівників Трускавецького міського центру зайнятості.

 Крім того, нагадуємо, що Трускавецьке бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової   знаходиться за адресою: м. Трускавець, вул. Данилишиних, 62. Прийом громадян із 8.00 до 17.00 год. (крім святкових та вихідних днів)

Залишити відповідь