У Трускавецькому терцентрі відбувся круглий стіл «Літній вік – золотий вік»

«Літній вік – золотий вік» – під таким девізом в Трускавецькому територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся круглий стіл з залученням представників громадських організацій міста. Надання соціальних послуг населенню, проведення моніторингу роботи, проведення самооцінки якості надання послуг, співпраця громадських організацій в наданні послуг, волонтерська практика – питання які обговорювались під час зустрічі.   Директор терцентру Олена Пилат ознайомила присутніх з організацією роботи відділення денного перебування територіального центру.

З пропозиціями, нововведеннями та завданнями роботи відділень виступили соціальні працівники Тетяна Собко,  Наталія Хамула, медична сестра Надія Смірнова.

Питання обслуговування потребуючих громадян вдома та в мікрорайонах міста, а також організація художньої самодіяльності та фізичної реабілітації хвилювало соціального працівника Галину Максимич. Лідія Дідух підтримала пропозицію Анни Бєляєвої та пенсіонерів – волонтерів, щодо оздоровчої гімнастики в мікрорайоні.

Літній вік – золотий вік, який дозволяє пенсіонерам розкрити у собі ті таланти, які були притиснуті роботою, клопотами і родинними проблемами, дає можливість познайомитись з новими цікавими людьми, крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *