Трускавецька міська рада організувала свято з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. Сьогодні трускавчан, які зібрались в Народному Домі вітали натхненними словами. Чарівні українські пісні подарувала Оксана Чіпак, лауреат всеукраїнських пісенних фестивалів та конкурсів. Неймовірні акробатичні, жонглерські та жартівливі номери виконали вихованці циркової студії “Каскад”. 

Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця звернувся з вітальним словом до присутніх. Він побажав усім міцного здоров’я, а також зазначив, що місто всіляко сприяє і надалі буде сприяти в тому, щоб полегшити життя людей з інвалідністю у Трускавці. Він наголосив, що місто завжди пам’ятає свій обов’язок старатись робити місто комфортним для усіх.

Урочиста частина була присвячена врученню грамот благодійникам та волонтерам, які завжди впродовж багатьох років, опікуються інвалідами. Так, за активну громадянську позицію та благодійницьку діяльність  міський голова Андрій Кульчинський вручив подяки: Леву Грицаку, Володимиру Козявкіну, Тарасу Чекурді, Юрію Остапчуку, Ігорю Рудому, волонтерам: Ользі Ворон, Галині Бурмус, Мирославі Мотиці. 

 

 

Надія Заблоцька, голова осередку міжнародної асоціації інвалідів Трускавця подякувала усім меценатам та волонтерам за їхню допомогу та небайдужість. Також висловила сподівання, що до цієї справи невдовзі приєднається більше трускавчан, оскільки на сьогодні їхня чисельність невелика і, здебільшого, допомагають людям з обмеженими можливостями одній ті ж благодійники з року в рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту