На позачерговому засіданні земельної комісії, депутати обговорювали питання незаконного будівництва на бульварі Торосевича. Як повідомив заступник міського голови Олексій Балицький, у суботу, будівельні роботи були припинені, а охорона ПрАТ «Трускавецькурорту» не допускає орендаря до будь-яких робіт.

Депутати висловили припущення, що орендар, а саме Петро Сивий є підставною особою, – літній чоловік, який працює механіком на фірмі, що належить колишньому меру Руслану Козиру. Олексій Бальцький запропонував провести журналістське розслідування і встановити хто саме стоїть за Петром Сивим. Відкрити трускавчанам обличчя того, хто нехтує Законом та думкою громади.

За підсумками комісії заступник міського голови Олексій Балицький направить листа до підприємця Сивогот П. з вимогою демонтувати незаконно-набудоване. Аби не затягувати час лист буде переданий підприємцеві безпосередньо в руки, а термін виконання робіт визначений до кінця робочого тижня.

Якщо приписи та звернення не будуть виконані в строк, будівлю на Торосевича буде демонтовано силами міської ради та ПрАТу.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту