Відбулась літературна зустріч-презентація, як анонсувалось раніше,  25 жовтня.

«Есе про все» – серія книжок з невеличкими оповіданнями  про життя і пригоди звичайних та незвичайних людей,  історіями, які  відбувались на тлі важливих історичних подій, іронічними, інколи трагікомічними, справжніми та трохи дофантазованими.

Ідея створити таку серію належить художнику, видавці Олександру Гейдику, який сьогодні проживає в Німеччині, проте є вихідцем з Дрогобича. В основі ідеї лежить задум перенести колоритні дописи з мережі facebook на паперові сторінки, надати їм фізичної форми.

Серед авторів відомі обличчя, активні учасники громадського життя країни та рідного міста: радіоведуча, актриса – Єва Райська, актор – Андрій Юркевич, журналіст – Роман Онишкевич, педагог, психолог – Наталка Янушевич,  лікар – Уляна Кацал.

Письменники розповіли про себе, зачитали кілька оповідань із власних книжок та відповіли на питання читачів. Охочі мали змогу придбати книжки та отримати автограф автора.

Нагадуємо, 28 жовтня в URBAN бібліотеці відбудеться зустріч з Ірен Роздобудько та Ігорем Жук. Початок о 16.00. Запрошуємо!

Фото: Маша Тяжкун

Залишити відповідь

Перейти до вмісту