Вихованці ДЮСК “Спортовець” гідно представили місто у турнірах з боксу, плавання та волейболу

8-9 квітня у м. Миколаїв   ( Львівська обл.) проведено турнір з боксу «Кубок Галичини» серед юнаків 2003-2004 р.н. за участю 117 юних боксерів з Чернівецької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей України.

Трускавець представляли двоє вихованців відділення боксу дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» і двоє стали призерами – І місце Стахнів Максим та ІІІ місце Саприкін Святослав  ( тренер ДЮСК –  Назар Мінів )

 

 

8 квітня у Дрогобичі команда плавців ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» брала участь у регіональних змаганнях з плавання «Великдень – 2017» серед учнів 2004, 2005-2006 р.н. Всього біля 100 спортсменів з Стрия, Миколаєва, Дрогобича та Трускавця змагались у швидкості на голубих доріжках плавального басейну дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського. В особистому заліку переможцями та призерами турніру стали Трускавчани:

Манюк Олена  –  І місця 50 м на спині та 50 м вільний стиль, Кулинич Микола –  І місця 50 м на спині та 50 м вільний стиль, Ящишин Ангеліна – І місце 50 м батерфляй та ІІ місце 50 м вільним стилем;

Беляк Софія – І місце 50 м батерфляй, Ліхтаревський Владислав –  І місце 50 м брас та ІІ місце 50 м батерфляй, Міцьо Наталя – ІІ місце 50 м батерфляй, Вітєбський Артур – І місце 50 м вільний стиль та ІІ місце 50 м батерфляй, Гладкий Олег – ІІ місце 50 м брас, Муцин Юліан – ІІІ місце 50 м вільний стиль, Пахолок Олена – ІІІ місце    50 м на спині. У командних видах програми вихованці відділення плавання Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» двічі були переможцями у естафетному плаванні 4 х 50 м вільним стилем серед юнаків і серед дівчат та у комбінованій естафеті 4 х 50 м серед юнаків і серед дівчат також вибороли два І місця ( тренери ДЮСК Андрій Жгута, Богдан Смеречинський, Олег Кирчей та Степан Василенко).

8 квітня у Самборі Львівської області відбувся обласний турнірі з волейболу серед   дівчат 2005-2006 р.н. приурочений до  60-річчя ДЮСШ м. Самбора. Обігравши своїх ровесниць з Самбору і Самбірського району, вихованки відділення волейболу Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» зайняли ІІІ місце уступивши першість спортивним школам Старого Самбору і Турки ( тренери ДЮСК Олена Крамар та Юрій Бєлов).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *