У спортивно-оздоровчому комплексі дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» проведено ряд спортивно-масових заходів з метою активізації фізкультурно-масової роботи  в пришкільних відпочинкових таборах,  залучення учнів до систематичних занять фізкультурою та спортом,   пропаганди здорового способу життя серед дітей Трускавця.

       Організатори змагань – відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради. Безпосереднім проведенням змагань займалась суддівська бригада з числа тренерів  ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» та вчителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл міста.  Головний суддя – Ігор Гургула .

 

 

 

 

13 червня 2016 року в ігровому залі  змагались дівчата  4 – 5 класів  у спортивній грі з волейболу (за спрощеними правилами). Спритнішими та кмітливішими були дівчата з табору «Первоцвіт» НВК «СЗШ №2 – гімназія», які вибороли перемогу у своїх ровесників з «Веселки» СЗШ №1- ( ІІ місце) та «Промінчика» СЗШ №3 –  (ІІІ місце).

       

 

 

 

 

 

 

14 червня 2016 року у плавальному  басейні закладу проведено змагання  з плавання. Переможцями  змагань стали: серед 1 класів – Гургула Анна та Кирчей Станіслав, серед 2-3 класів – Допілко Сергій, серед 4-5 класів Крамар Власта та Вітебський Артур, серед 6-8 класів – Чернянська Вероніка та Косай Денис.

         15 червня  2016  року з нагоди відзначення Дня міста Трускавець та до Олімпійського Дня проведено спортивно-розважальні ігри  «Веселі старти» серед учнів  3-7 класів.

        Відкривали  змагання та вітали учасників спортивно-розважальних ігор директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович та завідувач відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради  Роман Коваль, які побажали юним олімпійцям успіхів та подальших перемог на спортивних змаганнях різного рангу.

          Змагання пройшли у дружній атмосфері, учасників змагань підтримували всі учні  та вчителі з пришкільних відпочинкових таборів м. Трускавця, а переможцями «Веселих стартів»    стала команда «Первоцвіт»  (НВК «СЗШ№2-гімназія»),  ІІ місце виборола команда «Промінчик»  ( СЗШ №3),  ІІІ місце у команди «Веселка» ( СЗШ №1).

 

           Всі призери були  нагороджені медалями, грамотами  та значками з олімпійською атрибутикою.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»                                                 Любомир Мацькович

Залишити відповідь

Перейти до вмісту