Андрій Кульчинський, міський голова Трускавця прокоментував відеоролик “95-го кварталу”, який розійшовся в соціальній мережі.

«Відео цього гумористичного шоу можна сприймати зовсім по-різному. Я думаю, що є престижним чіплятись за назву нашого міста-курорту Трускавець, бо він загальновідомий в державі. Я так розумію, що інші курорти менш відомі, тому нікому нецікаві, а це для нас приємний знак. Є ще момент – відео побудоване на кадрах одного санаторію, який котиться за інерцією з часів Радянського Союзу і, зрештою, у нас таких санаторіїв не так багато залишилось. Крім того у відео фігурують світлини, які з Трускавцем не мають нічого спільного. Наше місто вагомо змінилось і цьому підтвердження чисельні позитивні коментарі під відео від людей, які були, відпочивали в Трускавці останніми роками.

Зрештою, ці ролики можна сприймати як своєрідну рекламу, бо, як відомо, чорний піар – теж піар. Однак ми сьогодні вирішуємо, в якому напрямку рухатись, оскільки є варіанти подавати в суд, робити звернення сесії. Та неможна допустити, щоб усе це переросло в фарс.

У підсумку я можу сказати, – якщо Коломойський, як власник «1+1», і, скажімо, як власник ще одного курорту «Буковелю» починає зачіпати Трускавець, то я розумію, що він розцінює нас як вагомого конкурента, що мені також дуже приємно. Важливо вміти читати між рядками, звісно на все це буде надана відповідь, але як відомо нічого не буває просто так”, – коментує Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту