Керівництво ПрАТ «Трускавецькурорт» активно взялося за реконструкцію бюветів. Ремонт приміщень ззовні та всередині – лише вершина льодовика. За словами Віктора Жданова, генерального директора ПрАТу, всі внутрішні комунікації для якісної подачі Нафтусі будуть замінені на нові, більш сучасні установки.

Про це Віктор Жданов розповів Андрієві Кульчинському – міському голові Трускавця  та журналістам на презентації проекту нового бювету, яка відбулась у санаторії «Кристал». На разі відремонтована лише частина приміщення, встановлені нові крани, ємкості для нагрівання води. Все автоматизоване новітніми технологіями. Навіть робочі приміщення світлі й чисті за всіма європейськими стандартами. Власне, цією презентацією власники хотіли показати як  виглядатиме і центральний бювет, коли там проведуть повну реконструкцію. За словами гендиректора «Трускавецькурорту» на заміну техніки та всі ремонтні роботи піде близько 5 мільйонів гривень.

Проводити реконструкцію нижнього і головного бювету почали в рамках Угоди між ПрАТом і Трускавецькою міською радою, яка була укладена в минулому році. «Ми бачимо, що  роботи розпочаті, вони будуть продовжуватись. Центральний бювет це серце курорту, серце Трускавця і в інтересах всієї громади, щоб він був красивий та сучасний. Для цього докладаємо чимало зусиль», – зазначив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця. 

Фото-репортаж можна переглянути тут https://www.facebook.com/tmr.gov.ua/posts/1804937506458337

Залишити відповідь