12 травня 2016 року  у ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» о першій половині дня  відбулись обласні зональні змагання за програмою  фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Нащадки козацької слави».  Цей фестиваль є складовою фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт», основна мета якого  – популяризація здорового способу життя, підвищення соціальної активності  і зміцнення здоров я школярів. Крім цього,  завданням  “Козацького гарту” є виховання молоді на традиціях українського народу, створення умов для систематичних занять фізичною культурою і спортом упродовж навчання.

Цього року переможцем обласних зональних змагань стала команда Трускавецького навчально-виховного комплексу «СЗШ №2 – гімназія»,друге місце зайняла команда Борислав – СЗШ №4, третє місце у активі команди НВК « Дашавський ЗНЗ І-ІІІ ступеню ДНЗ» Стрийського району.

11 травня 2016 року в ігровому залі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  проведено  ХІІспортивно-розажальні ігри  «Старт до Олімпу» серед учнів 1-х класів СЗШ м. Трускавця, а 12 травня серед дітей дошкільних закладів.  Допомогу в організації та проведенні змагань надавали відділ освіти і  відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради. За кошти клубу було придбано призи (кубки, медалі і грамоти).

Обслуговувала змагання суддівська бригада з числа кваліфікованих тренерів ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

Для дітей була створена святкова атмосфера, проведено урочисте відкриття з виконанням Гімну України та рівнянням на Державний прапор України.                 

Відкривав змагання директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович. На урочистому відкритті змагань з вітальними словами до учасників змагань та їх батьків звертались міський голова Андрій Кульчинський, завідувач відділу освіти Трускавецької міської ради Андрій Юрків, завідувач відділу у справах молоді та спорту Роман Коваль та стипендіат НОК України, учасниця І зимових Юнацьких Олімпійських Ігор в Інсбруку (2012 р) кандидат у майстри спорту з санного спорту Галина Куречко. Головний суддя Ігор Гургула  ознайомлював присутніх з програмою змагань  та представляв команди. Вихованці Трускавецької циркової студії «Каскад» демонстрували свою майстерність учасникам змагань та численним уболівальникам.

У змаганнях брали участь 9 команд усіх перших класів міста (108 чол.) та 5 команд дошкільнят  ( 60 чол.), які демонстрували  хорошу фізичну підготовку,  а чемпіонами цьогорічних змагань стали учні   1-Б  класу НВК «СЗШ №2 – гімназія» команди «Блискавка» та дошкільнята команди д/у «Зірочка».

Всі учасники та переможці змагань були нагороджені грамотами, кубками та медалями ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» за активну участь, значками, книжками і календарями Львівського відділення Національного Олімпійського Комітету України, адже зараз у нашій державі проводяться Олімпійські Дні з нагоди відкриття  ХХХІ Літніх Олімпійських Ігор у серпні цього року в Бразилії.

Більше фото https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1717529315199157.1073741842.1651313455154077&type=3

Залишити відповідь

Перейти до вмісту