6 серпня у Трускавці стався нещасний випадок – в трансформаторній електропідстанції неповнолітнього було уражено електричним струмом. На місце події прибули поліція, швидка та міський голова. Хлопчик отримав важкі опіки, у Львові провели операцію.

Нещасний випадок став предметом обговорення на сьогоднішній апаратній нараді у Трускавецькій міській раді. Міський голова Андрій Кульчинський дав доручення профільному заступнику провести термінову нараду за участю представників РЕМу, які є відповідальними за стан безпеки їхнього об’єкту (трансформаторної електропідстанції), де стався нещасний випадок. Також дано доручення управлінню комунальної власності, головам ОСББ та КП «Трускавецьсвітло» перевірити стан безпеки електророзподільних щитів та інших об’єктів, які можуть знаходитися під напругою, а також наявності інформаційних табличок-попереджень про небезпеку для життя.

Інформація окремих ЗМІ, що нещасний випадок стався в старій котельні, і відповідальність за нього несуть посадовці ТМР, не відповідає дійсності.

Також на нараді 8 серпня представник Трускавецького відділення поліції Андрій Пахович повідомив про ще один нещасний випадок, який стався на території громади минулого тижня. У неділю, 7 серпня, внаслідок випадіння з вікна багатоповерхівки на вул. Данилишиних загинув переселенець з Херсонщини. Серед версій, які розглядає поліція – суїцид.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту