Спортсменки Софія Шеремета та Олександра Хоменець представили Трускавець на Відкритому всеукраїнському турнірі з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2002-2004 року народження ім. Б. Хмельницького.

 Проходив турнір 16 – 18 листопада в Хмельницькому. У змаганнях взяли участь кращі борчині України, гості з близького зарубіжжя: Білорусь, Литва, Молдова, Польща. 

Попри напружену боротьбу та сильних суперників, трускавчанки зуміли вибороти на змаганнях призові місця.

 І місце у ваговій категорії до 49 кг серед дівчат 2003-2004 р.н. здобула Софія Шеремета. Вона, в першому колі, перемогла змагань Гашенко Аліну, представницю Київської області (м. Бровари), в другому колі змагань представницю Житомира – Слободанюк Вікторію. У півфіналі турніру Софія здобула перемогу над борчинею з Білорусії – Шевчук Марією. У фіналі змагань трускавчанка перемогла ще одну представницю Київської області – Чорномор Каріну.

 ІІ місце у ваговій категорії до 53 кг здобула борчиня з Трускавця Олександра Хоменець. В турнірі Олександра перемогла борчинь з Молдови та Київської області. У фіналі змагань трускавчанка зустрілась з представницею          м. Херсона – Клівчуцькою Наталією. З мінімальними очками 4:00 Олександра поступилась суперниці та зайняла ІІ місце в турнірі.

 Вітаємо юних трускавчанок з вдалим виступом і бажаємо їм подальших успіхів та перемог! 

Перейти до вмісту