Організатори намагались відтворити роботу ЛОР в особі молоді.

 Попередньо зареєстрованих учасників поділили на дві фракції: радикали та ліберали. В межах цих фракцій було сформовано дві комісії. Одна комісія вирішувала питання молоді та спорту, інша – освіти та науки. На порядок денний було винесено актуальні питання у цих сферах. Учасники не тільки активно відстоювали свою думку, їм вдавалося відстоювати інтереси молоді.

 На місці працювали волонтери та працівники ЗМІ. Вони ставили провокативні запитання та створювали сенсаційні пости. Це давало змогу учасникам відчути себе під контролем медіа, щоб не втрачати пильність.

 На загал, імітація засідання пройшла успішно. Депутати моделі Львівської обласної ради обговорили та ухвалили звернення до голови Львівської ОДА – Олега Синютки та голові Львівської обласної ради – Олександру Ганущину.

 Після завершення засідань молодь отримала сертифікати, що засвідчують їхню участь у моделі Львівської обласної ради.

 Трускавець представляв найактивніший серед молоді – Степан Чапля. Він був під враженням від заходу та відзначив, що насправді робота державного управлінця дуже нелегка і вимагає великої стресостійкості, впевненості та відповідальності.

Перейти до вмісту