Напередодні свята Миколая, Трускавецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі Службою у справах дітей Трускавецької міської ради роздали подарунки дітям родин, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 Як розповіла Оксана Плитин, провідний спеціаліст Центру, така благодійна акція у Трускавці повторюється вже четвертий рік. Напередодні діти пишуть та малюють листи до Св. Миколая з побажаннями того, щоб хотіли отримати від нього в подарунок. А працівники соціальних служб, як справжні помічники доброго Дідуся підшуковують «таємних Миколаїв» для кожної дитини.

 «Ми проводимо акції «Майстерню Миколая» та «Подаруй дитині мрію» за підтримки Андрія Кульчинського – міського голови Трускавця, працівників виконавчого комітету ради, депутатського корпусу, працівників фіскальної служби, а також завдяки підприємцям та небайдужим до дитячої мрії мешканцям. Акція щороку набуває популярності, збільшується кількість охочих подарувати діткам казку, про яку так мріє малеча», – розповіла Оксана Плитин.

 18 грудня проводились останні підготовки в «Майстерні Миколая». Вже до вечора, більш як 30 діток отримають омріяні подарунки від Трускавецького Миколая.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту