Морські багатоборства – визнаний в Україні, неолімпійський технічно-прикладний вид спорту, який включає морське п’ятиборство (плавання, біг, стрільба, веслування, вітрильні перегони), чотириборство та триборство (будь які чотири або три з п’яти види відповідно), двоборство, або акватлон (плавання, біг), з 20 по 26 березня 2019 р. у м. Черкаси проводивсячемпіонат України з морських багатоборств (триборство). Це бувперший відбірковий етап на Кубок Європи, який відбудеться в Естонії у м. Нарва з 06 по11 липня 2019 року.

 Львівщину на цьому чемпіонаті України, у середній віковій групі серед юнаків, представляли вихованці відділення плавання Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» Кошкін Олександр, Кулинич Микола, Гладкий Олег, Вітєбський Артур та Муцин Юліан( тренер ДЮСК – Андрій Жгута ).

 За результатами п’ятиденних змагань з плавання стрільби та бігу трускавецькі «спортовці» у командному заліку вибороли третє місце та бронзові медалі.

 Попереду у юних спортсменів ще два відбіркові етапи – чемпіонат України (чотириборство) з17 по 21 травня 2019 р. у м. Київ та чемпіонат України (акватлон) з 07 по 09 червня 2019 р. у м. Генічеськ.

 Побажаємо вихованцям ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» успішного виступу на цих відбіркових етапах та гідного представлення Трускавця на Кубку Європи з морських багатоборств !

Перейти до вмісту