Цими вихідними зразковий ансамбль мандоліністів народного дому Трускавця «Лісові квіти», керівник Людмила Неліпа, побували з концертом в Польщі. «Мандоліновий» концерт, куди запросили трускавецьких музикантів відбувся 1 вересня у курортному місті Північна Здруй. Разом з українським ансамблем на сцені виступили гурти з Польщі та Словаччини.

 Діти провели у місті Північна Здруй три дні. За цей час встигли подолати гірські вершини, спробувати мінеральну воду, помилувалися гірськими краєвидами, дегустували польські страви, спілкувалися з польськими друзями/

 Разом з тим мандоліністи виступили з сімома годинними концертами. Вражали присутніх вміннями, талантом та неповторністю, їх постійно супроводжували оваціями та захватом, під час виконання композиції на очах слухачів з’являлися сльози. Самі ж діти зізнаються, що отримали колосальний досвід та відточили естрадну майстерність.

 Так, під час фінального виступу – концерту «100 мандолін», керівника ансамблю «Лісові квіти» нагороджено пам’ятною статуеткою. Організатори відзначили високий професіоналізм Людмили Неліпи та подякували за щоденну копітку працю, неоціненний вклад в музичне виховання дітей. Талановиті діти отримали пропозиції виступити у Словаччині та в польському місті Краків.

Перейти до вмісту