В освітніх закладах міста Трускавця тривають роботи по підготовці до опалювального сезону. Як повідомив начальник відділу освіти Трускавецької міської ради Орест Лобик, згідно з прогнозами синоптиків після двох холодних днів початку тижня наступить потепління. Проте в будь-якому випадку з 15 жовтня стартує опалювальний сезон, і заклади освіти до нього готові. Здійснюється регулювання опалювальних систем шкіл, дитячих садків та закладів позашкільної освіти міста.

 Також Орест Лобик повідомив про роботи з реконструкції окремих закладів освіти Трускавця. Так, вже поступили кошти з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Із 7 мільйонів призначених коштів 2 мільйони 70 тисяч перераховано авансом для виконання робіт по НВК «СЗШ №2-гімназія». Тож дах у школі-гімназії буде зроблено ще до кінця 2019 року, висловив надію Орест Павлович.

 Окрім того поступило 500 тисяч гривень з Львівської обласної ради на завершення робіт по ДНЗ №6 «Теремок». В 2019 р. в цьому закладі реалізується обласний мікропроєкт «Капітальний ремонт туалетних кімнат та каналізаційної системи».

 На фото: фасад ДНЗ №6 «Теремок».

Перейти до вмісту