У Трускавці біля будівлі міської ради появився новий інформаційний бокс, котрий відразу привернув увагу гостей курорту. Цифровий помічник розповість про санаторії, заклади харчування та дозвілля Трускавця, лікарню та храми міста, графік міських маршрутних таксі та іншу інформацію. Електронний сервіс наразі працює в тестовому режимі, адже інформація доповнюється та оновлюється.

 Як повідомила начальниця управління розвитку міста ТМР Наталія Скибак, це вже другий такий інформаційний бокс, встановлений за останні два роки. Перший було встановлено торік в приміщенні центрального бювету як результат виграного обласного мікропроєкту з незначним співфінансуванням міста.

 Новий інфобокс біля приміщення мерії – теж результат виграного гранту, місто на нього не витратило жодної копійки бюджетних коштів. Інформаційний бокс виготовлено та встановлено за кошти німецького проєкту «Nakopa», тож інформування про цей проєкт буде поруч з важливою туристичною інформацією про Трускавець. Управління розвитку міста доклалося до наповнення боксу розробкою стилю подачі інформації, розділів, піктограм, розміщенням базової інформації, котра буде доповнюватися.

 Пропозиції щодо наповнення інфобоксу можна надсилати на електронну пошту [email protected]

Перейти до вмісту