Хоч снігу нам забракне, а Миколая і Різдво вітатимемо за розкладом.
У відділі культури Трускавця розповіли про найцікавіші заходи на час Новорічно-Різдвяних свят.

Отже, 18 грудня – стартує Головна Резиденція Св. Миколая в Музеї Історія міста-курорту.

19 грудня о 16:30 запрошуємо усіх на відкриття новорічної ялинки, яка, до речі, цього року матиме особли вбрання, схоже як у віденської.

20 грудня о 14:00 відкривається розважальний проєкт «Караоке на всі боки», де діти та дорослі зможуть повправлятись у співах та отримати за це подарунки. Свято музики відбудеться у супроводі професійних ведучих, будуть вестись репортажі для телеканалу Перший Західний. Після караоке далеко відходити не радимо, бо о 15:30 пройде незвична хода Святих Миколаїв до центральної частини міста, які урочисто закриють резиденцію Трускавецького Миколая, звісно, до наступного року.

У суботу 21 грудня — відкриття 10-го ювілейного фестивалю юних піаністів у школі мистецтв ім. Р. Савицького, який проходитиме два дні, до неділі, 22 грудня.

В музеї Історії міста-курорту Трускавця 23 грудня о 14:30 вшановуватимемо пам’ять про наших місцевих героїв Василя Біласа та Дмитра Данилишина, з покладанням квітів до пам’ятного знаку.

29 грудня біля пам’ятника Степану Бандері відбудеться панахида та народне віче-вшанування пам’яті з нагоди Дня народження провідника ОУН.

8 січня починаємо колядувати разом з колективами Народного Дому біля центральної ялинки.

9 січня коляду підхоплює фестиваль «Нова Радість Стала». Містом пройдуть вертепи за участі колядників фестивалю.

22 січня — завершення Новорічно-Різдвяного циклу на сцені ПК ім. Т.Г. Шевченка та відзначення Дня Соборності.

Зазначимо, що інформація, яку ми зібрали – попередня, щоб трускавчани та гості міста мали орієнтир на свята. Точний час проведення заходів будемо уточнювати та поширювати афіші. Слідкуйте за новинами в фейсбук. 

Перейти до вмісту